Количка
0 продукта
 
Препоръчани
Daikin FTXB- C Daikin FTXB- C
804.00лв.  
Daikin FTXB-C Daikin FTXB-C
849.00лв.  
Daikin FTXB- C Daikin FTXB- C
915.00лв.  
 
Марки
 

Монтаж, цени и препоръки

ПРЕПОРЪКИ :

След покупката пристъпваме и към монтаж на климатичната инсталация.Какво е важно да знаем при тази процедура, за да знаем при тази процедура, за да сме сигурни, че нашите климатици ще имат дълъг и надежден живот.

Климатикът е малко по-комплексен уред и при този тип дейност е далеч по-добър вариант да потърсим професионална   фирма за монтаж на климатици,която да ни помогне да се справим успешно.Точно за този тип дейност ще ви дадем препоръки с оглед на факта, че самият монтаж на климатична техника от неспециалисти крие твърде висок риск от провал и не искаме да ви подведем в преценката Ви .

На практика най-често срещаната причина за повреди и нужди от ремонт на климатици е именно монтажа.Ако не е направен както трябва това може да се окаже най-голямата пречка за вашия комфорт, както и разбира се за тройно понижаване на сметките ви за ток .

Едно от най-важните неща по време на монтаж на климатици е разбира се планирането.Не бива да подценявате внезапните пропуски , които могат да се получат в етапа на работа. Друг съществен момент след като вече сме поставили телата- външно и вътрешно е обезвъздушаване на системата, която ги свързва или т.нар. тръбен път. Така се постига по-висока ефективност и се предотвратява изтичането на хладилен агент или поне бързото откриване на този проблем.

Много важно още в момента на покупката е да знаете къде ще бъде извършен монтажа т.е точното разположение на климатика. Не са един и два случаите , когато неизмерили пространството потребители остават силно ограничени в последствие , защото са забравили нещо толкова елементарно. Изолирайки тръбния път с подходяща бандажна лента. Така ще подобрите функционирането на своя климатик и ще бъдете сигурни, че няма да губите ефективност по време на неговата работа.

Финалната ни препоръка е преди да закупите своята нова климатична инсталация да се подготвите и за последващия монтаж на климатична техника.Обсъдете с хората, които ви продават климатика своите притеснения и тревоги в тази насока и гарантирайте , че всичко ще мине по план и вие ще се радвате на един топъл дом през зимата и прохладен такъв през лятото и то без да давате баснословни суми за електричество 

СТАНДАРТЕН МОНТАЖ:

9 000 BTU   - 150 лв.
12 000 BTU - 150 лв.
18 000 BTU - 180 лв.
24 000 BTU - 180 лв.
над  24 000 BTU - 250 лв.

Цените са за монтаж с до 3м тръбен път.

Цените на монтажа е възможно да варират в зависимост от спецификациите и сложността на монтажа. Монтажът на климатиците се извършва след предварително уточняване и след съгласуване на цените с клиента.